Vereniging

Save the date 30 juni 2022

Industrie en waterbeheerders: voor welke uitdagingen staan we anno 2022?

De 13de editie van Hét Nationale Watersymposium staat 30 juni in het teken van de uitdagingen waar waterbeheerders en watergebruikers anno 2022 mee te maken hebben. In de komende jaren zullen zij aan een duurzame en klimaatbestendige watervoorziening en -behandeling moeten werken. Dit brengt uiteraard nieuwe vragen met zich mee. Welk water hebben we nu echt nodig? Hoe past dit binnen het beleid? Onder welke condities kan hergebruik uit (communale) zuiveringen plaatsvinden? En wat zijn hierin nieuwe ontwikkelingen?

Inspirerende sprekers

SKIW en VEMW werken aan een programma waarin diverse inspirerende sprekers ingaan op de uitdagingen waar waterbeheerders en watergebruikers mee te maken hebben op het gebied van onder andere waterbeschikbaarheid en waterkwaliteit.

Wilt u ook mee praten en denken over de wateruitdagingen van vandaag en morgen? Noteer donderdag 30 juni alvast in uw agenda en kom naar Hét Nationale Watersymposium 2022. Eind april ontvangt u van ons het programma. U kunt zicht wel alvast aanmelden door op onderstaande oranjebutton te klikken.

Sponsormogelijkheden

Wij bieden verschillende sponsormogelijkheden aan. Mocht uw organisatie hier interesse in hebben, stuurt u dan een bericht naar info@SKIW.nl of neem contact op met Johan van Mourik, 06- 53410577.

Datum: donderdag 30 juni 2022
Tijd: 10.00 – 16.15 uur afsluiting met borrel
Locatie: RHDHV in Amersfoort
Kosten: € 395,- excl. BTW, leden van VEMW betalen € 345,- excl. BTW en
voor studenten geldt een gereduceerd tarief van 50,- excl. BTW

Inschrijven

Hopelijk tot ziens op 30 juni in Amersfoort!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur