Vereniging

Nieuwe website gelanceerd!

Eind augustus ging onze vernieuwde website live. En daar zijn we maar wat blij mee. De site kreeg een grondige metamorfose en we zijn ervan overtuigd dat we onze leden nu nog beter kunnen informeren.

Grootste aanwinst is de zeer uitgebreide Kennisbank met unieke zoekfunctie. Je kunt vanaf nu zoeken op trefwoord, op thema en op onderwerp. Daarnaast kun je selecteren op type informatie: zoek je bijvoorbeeld een rapport, een kamerbrief, een presentatie of een radiofragment? Je kunt ook aangeven of je zoekt naar Nederlandse informatie of Europese. Een schat aan kennis ligt voor je klaar!

Eigen omgeving

Helemaal nieuw is ook wat wij noemen ‘Mijn VEMW omgeving’. Daar kun je aangeven welke onderwerpen jouw speciale interesse hebben. De voor jou relevante berichten uit de Kennisbank en nieuwtjes worden dan als eerste getoond. En ben je aangesloten bij een van onze beleids- of taakgroepen, dan vind je dat ook terug in deze omgeving en zie je met één klik de stukken die daarbij horen. Om gebruik te maken van ‘Mijn VEMW omgeving’ heb je een wachtwoord nodig. Je hebt daarover 23 augustus jl. een mail ontvangen. Heb je die gemist of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op met Thessa de Ridder, tr@vemw.nl.

Tips?

Heb je al rondgekeken op onze nieuwe website? De uitgebreide Kennisbank geraadpleegd en jouw eigen VEMW-omgeving gecreëerd? We zijn heel benieuwd naar je ervaringen. Heb je tips of suggesties om de website nog beter aan te laten sluiten bij jouw wensen? Laat het ons vooral weten!

Bekijk onze website

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur