Vereniging

Welkom aan boord: Christien Fiering

Op 1 april jl kwam Christien Fiering bij ons in dienst. Zij is onze nieuwe operationeel manager en opvolgster van Karin Burghouwt. Christien verricht ondersteunende taken voor de vereniging en is verantwoordelijk voor de operationele aspecten van ons bureau. Ze maakt nog maar een paar maanden deel uit van ons team, maar voelt zich al helemaal thuis.

“Ik kom uit de financiële sector”, begint Christien haar introductie. “Na mijn verhuizing vanuit het oosten ben ik bij MeesPierson gaan werken. Dat ik uiteindelijk 25 jaar in de bankwereld zou blijven, had ik niet verwacht. Maar ik heb er ontzettend veel geleerd en ook ontdekt waar mijn talenten liggen en wat ik leuk en interessant vind.”

Dit ben ik!

In 2023 vond Christien het tijd voor een nieuwe stap. Ze proefde kort aan het eigen-ondernemerschap, maar zag toen de vacature bij VEMW. “Ik wist meteen: ‘dit ben ik’. De combinatie van operationele taken en strategisch meedenken vind ik ontzettend boeiend. En ik weet zeker dat het werkterrein van VEMW geen dag saai is.”

Ik wist meteen: ‘dit ben ik’

IJsbreker

Christien hoopt dat ze een bijdrage kan leveren aan de waarde en groei van VEMW. Ze verheugt zich erop om regelmatig contact te hebben met de leden. “Nu misschien nog niet inhoudelijk, maar ik ben me flink in de materie aan het verdiepen.” En als het even niet over VEMW-onderwerpen gaat, wat is dan haar favoriete ‘ijsbreker’? “Het klinkt misschien gek”, lacht ze, “maar ik praat graag over geschiedenis en macro-economische ontwikkelingen. Een discussie over de dollar bijvoorbeeld? Kom maar op!”